söndag 22 mars 2009

Alexandra "Kissie" Nilsson


Fröken Nilsson är en annan ung dam som inte riktigt är ärlig mot sina läsare. För det absolut första har hon ett photoshopprogram installerat på datorn. Alla bilder på henne i bloggen blir klantigt retuscherade, hon "blurrar" sin hy. Och hon förvränger bilder på sina konkurrenter.

För det andra, Kissie talar sig gärna varm om Kungsholmen, (precis som Blondinbella, och precis som henne...) så är Kissie inte uppväxt i innerstan. Fröken Nilsson är uppväxt i Sköndal.
Kissie är ingen överklassbrud (om nu någon trodde det), hon är en arbetarklassbrud ut i fingerspetsarna. Mamma Kissie bor i ett radhus någonstans i Farsta, och pappsen bor i en hyresrätt på Kungsholmen. Återigen (jag upprepar främst för den yngre läsarskaran), en hyresrätt i stan är lika "dyrt" och "fint" som att bo i en hyresrätt i exempelvis Tensta. Det är av förståeliga skäl längre kötid till innerstan, men hyrorna är detsamma. Vem som helst som väntar 20 år kan komma innanför tullarna. Annars har Kissies bror Peter (skön snubbe för övrigt) redan informerat oss läsare om Kissiepappans kontakter bland hyresvärdarna. Att känna rätt folk är aldrig fel.

I övrigt är Kissieklanen inte speciellt tät, inredningen hemma hos Kissie ska vara, minst sagt, sliten. Men det är förstås ingenting som någonsin framgår, ska man vara känd som en "Stureplansprofil" passar det sig inte att öppna truten om sanningen. För ärligt, vem åker till Espresso House på Stureplan för att"ta en fika"? Mindervärdeskomplex någon? Detta gäller samtliga bloggare och dylika. Vad är det med arbetarklassen och Stureplan?
Tillbaka till Kissie. Nej, hon har inte opererat brösten. Så var det ur världen. Hört talas om pushup, dubbla bhar... tuttar?
Det finns hur mycket som helst att säga om fröken Nilsson, eftersom hon försöker dölja mest. Hon har i tid och otid setts ute med fejkade Goosejackor (samt bilder på bloggen), hennes Choléväska som Kissiepappan köpte utomlands, är förstås fejk. Håret, naglarna, hela ansiktet (sminket) är fejk.


Någon skulle behöva ge henne en kram och säga åt henne att hon duger som hon är.

11 kommentarer:

  1. glöm nu inte att "kissie" suddar ut sina lår för att se smal ut.
    hon borde öva mer på photoshop, titta noggrannare på bilderna (hon tar förstås bort kommentarerna där man påpekar att halva låret på ENA benet saknas)

    SvaraRadera
  2. Hur fan är hennes bror Peter skön? Där förlorar du trovärdighet, han är ett jävla skämt.

    SvaraRadera
  3. vad använder hon för photoshop?

    SvaraRadera
  4. Gud vad passande att Kissie påstås vara arbetarklass, hon ser ju precis ut som en sådan! Det finns inget annat som är mer white-trash än fyrkantiga acrylnaglar, solariebränna, sönderblonderat hår, överdosering av smink och korkade uttalanden. Folk har tydligen inte fattat att klass inte bara innebär pengar, utan även stil och intellekt.

    SvaraRadera
  5. Stackars patetiska små liv. Ni har då ingen aning om vad stil, klass och intellekt innebär. Det förvånar mig att ni kan stava till det. Varför inte anlita en psykolog för era påhittade pengar? Det skulle nog vara en bra investering, inte främst för er själva utan även för oss andra människor som av misstag snubblar över en lowlife-sida som denna.

    Era observeringar är uppenbarligen endast vild fantasi och ett hopp om att fylla det tomrum ni själva känner, men tro mig, att gotta sig i andras olycka och brister hjälper er endast kortsiktigt. Sök hjälp innan det är för sent - Ingen kommer nånsin att älska er om ni inte älskar er själva.

    SvaraRadera
  6. Men komigen, Skäms du inte över din blogg? :o ''nej, hon har inte opererat brösten'' JO! det har hon , bröst och läppar!

    SvaraRadera
  7. men ofta låt henne va som hon vill ofta man bryr sig om sånt där. och om han har "sliten" inredning VEM BRYR SIG och han har ingen anledning att ha det så mycket han känar på sin reklam asså man har inget livom man bryr sig om det.

    SvaraRadera
  8. Visst Kissie är en fejk bitch men skit samma? Sluta läs hennes blogg så slipper ni störa er så mycket på henne.
    Vill hon vara en patetisk utseénde fixerad slmpa så får hon väl det.

    SvaraRadera
  9. jag blev glad nu!:D

    SvaraRadera
  10. Man tar sig för pannan! Kokainstinn tonåring??
    Hörde på i radions P1 "Medierna" om denna så kallade "stjärnbloggare" Mycket intressant.

    Gå in på SR.se/medierna.(Den hotade bloggaren) Lyssna och begrunda denna trasiga människa.

    SvaraRadera

Håll god ton bland komentarerna, tack!