måndag 23 mars 2009

Kenza "Kenza" Zouiten

Den här bruden är det svårt att skriva om, till skillnad från övriga nämnda är hon helt ärlig om sin arbetarklassbakgrund. Pappsen är alkoholist, enligt egen uppgift, och mångsysslare, mammsen är det tyst om.

Kenzas storasyster rör sig i antifascistiska/kommunistiska kretsar, hon och/eller hennes umgägne roar sig med att bråka med patriot.se's brevbärare. Vid något tillfälle resulterade det i något allvarligare. Kenza skrev ett inlägg (som hon senare kom att radera) om det där hon hävdade att nazzarna hoppade på syrrans pojkvän, nazzarna å sin sida hävdade att pojkvännen (tillsammans med andra) flög på dem under något möte eller dylikt. En viss herr Frost dömdes till några års fängelse för mordförsök (på pojkvännen?).

Kenza har själv rört sig i dessa extremvänsterkretsar som yngre när hon var "punkare", hon brukade, enligt uppgift, kasta ägg på bilar och skrika "bajs" i webcam. Detta var i ålder 12-13, vid 14-15 hände något och Kenza blev superfjortis. Sen pendlade hon över till totalt diskret girl-next-door och har en stor fanclub som dyrkar hennes söthet.

Beträffande hennes politiska åsikter är hon sannolikt fortfarande vänster.
Mer om brottsfallet finns här:

15 kommentarer:

  1. Mycket intressant och bra blogg!!! =)

    SvaraRadera
  2. okej, en sak man ska inte tro på allt media skriver

    SvaraRadera
  3. GRYM BLOGG! Har både lagt dej på bloglovin och tipsat om din blogg i min blogg! :)

    SvaraRadera
  4. helt seriöst. att skriva om blondinbellas uppväxt i förorten, kissies... ja, allt, och mogis bedrägerier är en sak - det handlar om saker bloggerskorna ljugit om, eller förfinat etc.

    det här gäller kenzas privatliv, hennes familj. det är inte att berätta sanningen, det här är att skvallra. det är inte ens kul att läsa om. sorry...

    SvaraRadera
  5. det är visst kul att läsa om, fortsätt så, det gillar vi! :D

    SvaraRadera
  6. Vi håller med anonym beträffande privatlivet i stort, vi väljer till större del att undvika att dra in bloggarnas familjer. Det vi valde att publicera är dock sådant som Kenza själv nämnt i bloggen (angående pappa och storasyster).

    SvaraRadera
  7. Herregud patriot.nu är ju en rasistsida! ska du verkligen länka till en sådan sida för "sanning"? Galningar

    SvaraRadera
  8. Jag tycker att det här handlar om Kenzas privatliv och jag tycker att ni inte har nån rätt
    att börja snoka i hennes privatliv. Fattar inte vad det är ni håller på med jag tycker att Kenza e den bästa bloggerskan.
    SHAME att ni skriver om sånt här har ni inget viktigare att göra.

    SvaraRadera
  9. du borde skriva om något annat. Det är Kenzas liv inte ditt!

    SvaraRadera
  10. du skriver om andras bloggar och andras liv?, Skaffa dig ett eget liv!

    SvaraRadera
  11. Hur sover Du om nätterna egentligen?
    Förhoppningsvis tar den humana sidan över avundsjukan när Du mognar till som ex Alex Schulman. Tills dess, om Du törs stå för vad som skrivs i bloggen och hur informationen vinklas kan Du väl göra oss alla en tjänst och komma ut ur garderoben? Vem är denna patetiska människa som sitter bakom skärmen? Schulman hade iaf stake att identifiera sig med sin tidigare blogg. You make me sick!

    SvaraRadera
  12. Men herregud, här har vi äntligen en öppen ärlig tjej som inte är någon annan än sig själv och det ska du klanka ner på? Larvigt, och sjukt barnsligt! Skaffa ett liv..

    SvaraRadera
  13. helt jävla onödigt att blanda in kenzas familj i det, bara för att hon är känd och du/ni aldrig kommer att komma någon vart i livet genom att snacka skit om andra. get e life avundsjuka typer

    SvaraRadera
  14. Är ni helt jävla pantade era sjuka dyrkare! Här klankas inte ner NÅGOT på Kenza, personen skriver information som finns ute på nätet som alla kan komma åt så börjar "moral-polisen" dyka upp i form av fjortisar som själva sitter och läser om andras liv och familjer. Om nu ni vill att en bloggare skall skaffa sig ett liv, säg det till era älskade spånhuvuden ni sitter och läser om.

    SvaraRadera
  15. Kenza är en liten äcklig skit med uppsvullna läppar och en serbdyrkare. En liten kommentar bara.

    SvaraRadera

Håll god ton bland komentarerna, tack!