söndag 29 mars 2009

Kissie gråter ut!

... och skriver ett väldigt... intressant inlägg med noll poänger. Hon skriver att alla som läser hennes blogg är fula, "För vore du så mycket snyggare skulle du inte sitta och läsa min blogg utan ställa upp i en skönhetstväling" det låter väldigt rationellt och logiskt.

För det första finns det massa snygga tjejer och killar som aldrig deltar i någon skönhetstävling, det kallas för självrespekt. En egenskap Kissie saknar. För det andra finns det massa snygga personer som spanar in Kissies blogg, precis som det finns fula.

Hon skjuter sig lite i foten när hon i vartannat inlägg skriver taskiga saker om andra tjejer (och det är strikt utseenderelaterade saker!) samtidigt som hon i övriga inlägg klagar på att så många skriver att hon är ful.


För det tredje verkar Kissie tro att alla vill se ut som henne, och att hennes utseende skulle vara helt fantastiskt vackert... årets lögn # 2.


Såhär ser du ut som Kissie:

Du blonderar håret, gör det hemma a'la Kissie style. Se till att ha det orange ett par månader innan du till sist bleker sönder det, det finns ju löshår!

Nu köper du så mycket av H&M's brunkräm som möjligt. Smörj in hela hela dig.

Köp något riktigt trashigt och smaklöst, GinaTricot har ett stort utbud. Kom ihåg - desto billigare klänning, desto mer Kissie!

Där har vi en Kissiekopia, eller snarare, groggluderkopia, Kissie kom (tyvärr) inte på stilen. Som om detta inte vore nog så har Kissie på sistone talat sig varm för sin bröstoperation som hon ska genomföra.


Vi på Sanningen om bloggarna har bara två ord att säga om detta... GO KISSIE! Härligt med en till (framtida) Linda Rosing. Plastikopererade brudar ser ut som transor, hög underhållningsfaktor. Vi önskar Kissie all lycka med operationerna och hoppas att hon fixar sin slaviska näsa, permanent smink, lite ansiktsplastik, fettsuger låren osv. Det kan knappast bli värre.

16 kommentarer:

  1. självklart vill vi starta ett samarbete!

    SvaraRadera
  2. d finns tydligen folk som vill se ut som henne, ligger en tjej på blogg.se's topplista :P

    SvaraRadera
  3. Du är mycket träffsäker som skribent! Jag njuter!

    SvaraRadera
  4. och vad är det för fle på Gina Tricot?

    SvaraRadera
  5. hahaha fan va roligt asså!

    SvaraRadera
  6. Uppdatera kanske? Annars tappar ni.

    SvaraRadera
  7. jopp,har en kompis som har henne som idol..helt stört.. Ocg gina tricot i all ära(älskar) så är deras kläder slampiga o billiga (som PCD :P )

    SvaraRadera
  8. God Bless you! Helt klart en blogg som är värd att följa

    SvaraRadera
  9. men gud och du är själv sunt som hackerner på andra på detta sättet bara för att få läsare? Sover du gott om natten? Sorgliga bittra människa/människor. Är det såhär du/ni finner lycka i ert liv? Sjukt.

    SvaraRadera
  10. Du har rätt om Kissie, men det finns inget fel på Gina Tricot! Fina kläder!

    SvaraRadera
  11. haha! skitbra blogg, vill ha mer!

    SvaraRadera
  12. HAHA jag har nog gått ner 1 kilo så mycket jag har skrattat. Den där kissie bara stör och förstör. Och GINATRICOT- tack någon som förstår mig. Visst underhåller hon , men på helt fel sätt..helt vilse

    SvaraRadera
  13. där satte du en fullpoängare!

    SvaraRadera
  14. Är Kissie helt svensk? Har förstått bland hennes läsare att hointe är det..? :o Var e hon hemmifrån då?

    SvaraRadera
  15. Och till alla ni som håller med och tycker att den här bloggen är bra: JANTELAG! Ingen av Er tål att Kissie, Blondinbella eller några av de andra bloggeskorna tjänar stört mycket pengar, och att de är ganska söta dessutom. Anledningen att ni skriver så elakt är för att ni själva önskar att ni vore i exakt samma position som de tjejerna är. Nej, för guds skull, skapa något intressant och läsvärt istället för att snacka en massa skit.

    SvaraRadera

Håll god ton bland komentarerna, tack!