söndag 22 mars 2009

Isabella "Blondinbella" Löwengrip.


Fröken Löwengrip, efternamnet är förstås ett påhittat adelsklingande namn som bärs av en handfull personer i Sverige. Nämligen Blondinbella själv, hennes moder och ytterliggare någon släkting. Blondinbellas riktiga efternamn är ett sonnamn, ska enligt uppgift vara Andersson.

Isabella Andersson klingar inte lika snyggt, så Löwengrip tillsattes (under sent 90tal?). Blondinpappa heter Rydberg.

Blondinbella har alltid talat sig varm om Kungsholmen och som "platsen hon växte upp på", detta är inte helt sant då Blondinbella växte upp hos mamma i förorten Järfälla.

Men ska man driva en blogg om en överklassbrud kan man av förklarliga skäl inte vara en arbetarklassbrud - vilket är sanningen i fallet Blondinbella.

Hurvida Blondinpappa ens bor i en bostadsrätt (eller en vanlig hyresrätt) i Vasastan är okänt, pojkvännen Nils bodde i en hyresrätt (studentbostad, där Blondinbella också bodde) fram tills att han och Bella beslöt sig för att flytta till "egen lägenhet". Något som Blondinbella också talat sig varm om, bostadsvisningar och bud är något hon inte snålat med under hösten...

Det kanske därför det är lite av en chock att upptäcka att hon och Nils bor i en hyresrätt på Gärdet. Det är ungefär lika exklusivt som att bo i en hyresrätt i Tensta. Det är en andrahandslägenhet som paret delar. Lite konstigt att inte köpa den där lägenheten om man nu tjänar miljoner på sin blogg.

Vad vet jag... Hon är söt och duktig, men inte helt ärlig mot sina läsare.

11 kommentarer:

  1. hej din DUMMA jävel. Järfälla är ingen förort!!!

    SvaraRadera
  2. Hej du ännu dummare jävel.

    Järfälla är en tätort till Stockholm.

    Vad är en förort?
    Förort är benämning på ett bebyggt område eller en ort som är beläget i utkanten eller i närheten av en större stad, utanför innerstaden.

    http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rort



    Järfälla är en arbetarklassförort, är live hårt vännen?

    SvaraRadera
  3. Om blondinbella heter samma sak som sin lillebrorsa så heter hon Löwengrip Rydberg i efternamn..

    SvaraRadera
  4. Lenny bror till Kenny7 april 2009 kl. 17:23

    Hahahahahahahahahah. Järfälla har ju områden som är dyrast i Stocholm, herrgårdar och så vidare.

    Mesig, tråkig, intetsägande och blasé blogg förresten :)

    Måste skratta igen. Hahahahahahaha.
    Hahaha!

    SvaraRadera
  5. Det finns 4 personer med efternamnet Löwengrip folkbokförda i Sverige. 3 st i Järfälla, en i sthlm. Hon som bor i sthlm är skriven på samma adress som en viss herr Rydberg. Samme Rydberg taxerade för 30 lax i månaden senaste taxeringsåret.

    SvaraRadera
  6. men måste man leva dyrt bara för att man har pengar?

    SvaraRadera
  7. Nog för att du är helt-okej-rolig, men jag får känslan av att du trycker ner rika. Har du komplex efter tidigare erfarenheter eller vad har hänt? Alla är mycket väl medvetna om att Kissie inte är en överklassbrud, men kom igen, att försöka få Mogi & Bella se ut som att de inte har mycket pengar är bara fjantigt. Jag gillar ingen av dessa bloggar. Det jag vet är att människor som klagar på andra, ALLTID har issues.

    SvaraRadera
  8. Jag vet inte om det är du eller bella som inte är helt ärlig mot sina läsare...

    SvaraRadera
  9. Vissa av dina inlägg är klart roliga, men ibland undrar jag hur mycket koll du har. Överklassen i innerstan bor i regel i hyresrätter - det är nyrika som bor i bostadsrätter. Många av de absolut finaste husen (i gamla pengar-ögon) är fortfarande hyreshus, exempelvis många hus längs Strandvägen, många hus som vetter mot Tessinparken, samt överlag många hus på Östermalm. Så, har man haft pengar länge har man i regel en stor och fet hyresrätt med rätt överkomlig hyra, ägd av något försäkringsbolag eller stiftelse, exempelvis. I takt med ombildningar förändras ju detta successivt, men än så länge ser det helt klart ut så här.

    SvaraRadera
  10. Hon ser ändå ut som en skön kn*ll bakifrån eller fram spelar roll...

    SvaraRadera
  11. Avdragsgilla preventivmedel för överklassen, tack!

    SvaraRadera

Håll god ton bland komentarerna, tack!